Adatvédelmi irányelvek

A vásárlás során a vásárló megadja nevét, telefonszámát, kiszállítási címét, e-mail címét, nemét és születési évét. A Szabó-Jilek Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. A hírlevélre feliratkozó vásárlók az új könyvek megjelenéséről és nyereményjátékokról kapnak tájékoztatást.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait. 

Az adatkezelő címe: 1126 Budapest Németvölgyi út 35.
Az adatkezelő elérhetősége: info@rallyeevkonyv.hu 

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása. 

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felhasználó vásárlásával kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez. 

A kezelt adatok köre: a vásárlók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, ezen felül az igények pontosabb felmérését lehetővé tévő nem és születési év.

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás. 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- A Robox Kft. (Cím: 2013 Pomáz, 054/776 HRSZ) ügyintéző munkatársai. 
- A Pick Pack Pont (Cím: 1097 Budapest, Táblás utca 39.) ügyintéző munkatársai
- A Trans-o-flex Logistics (Cím: 1239 Budapest, Európa út 12. ) futárszolgálat ügyintéző munkatársai.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a felhasználó kérésére kerülnek törlésre. 

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél 
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 
- személyes adatainak helyesbítését, 
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A szolgáltatás igénybevétekor lehetőség van hírlevél feliratkozásra is. Hírlevelünket esetenként, pl. új könyv megjelenésekor vagy nyereményjátékkal kapcsolatban küldjük ki, évente 4-8 alkalommal.

NAIH 128474/2017