Adatvédelmi irányelvek

A vásárlás során a vásárló megadja nevét, telefonszámát, kiszállítási címét, e-mail címét, nemét és születési évét. A Szabó-Jilek Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli. 

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.   

Az adatkezelő címe: 1126 Budapest Németvölgyi út 35.
Az adatkezelő elérhetősége: info@rallyeevkonyv.hu 

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés: a szerződés teljesítése.

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás. 

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatfeldolgozók vagy adatkezelők:
- a raktározást és csomagolást végző Robox Kft. (Cím: 2013 Pomáz, Mester u. 2, cégjegyzékszám: 13 09 069556
) ügyintéző munkatársai, 
- a Pick Pack Pont kiszállításokat végző Sprinter Futárszolgálat Kft. (Cím: 1097 Budapest, Táblás utca 39., cégjegyzékszám: 01 09 660447) ügyintéző munkatársai,
- a futárszolgálatot működtető Express One Hungary Kft. (Cím: 1239 Budapest, Európa út 12. , cégjegyzékszám: 01 09 980899) futárszolgálat ügyintéző munkatársai,
- a weboldal tárhely szolgáltatója, Bakonyi Péter e.v (Adószáma: 67114698-1-33 2000 Szentendre Hamvas Béla utca 3. 4/12).

A szerződés teljesítéséhez nem kapcsolódnak közvetlenül a következő személyes adatok: a vásárló neme és születési éve. Ezek kezelésének jogalapja az érintett hozzájárulása, célja pedig belső felhasználású statisztikák készítése. 

Az adatokhoz csak a Szabó-Jilek Kft munkatársai és a weboldal tárhely szolgáltatását végző Bakonyi Péter e.v. férhetnek hozzá.

Weboldalunkon lehetőség van a rendelés során hírlevél feliratkozásra is. Hírleveleinkben megjelenéseinkről, akcióinkról tájékoztatjuk a feliratkozókat. A hírlevél feliratkozáshoz a fentieken túl nem szükséges személyes adatok kezelése. A hírleveleket saját rendszerünkben készítjük, külsős szolgáltatóhoz az adatok nem kerülnek ki. Az adatok kezelésének jogalapja ez esetben az érintett hozzájárulása. A hírlevél küldéshez kapcsolódó adatvédelmi azonosítónk: NAIH 128474/2017 

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a felhasználó kérésére kerülnek törlésre. 

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél 
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről, 
- személyes adatainak helyesbítését, 
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

Esetleges kérdésével forduljon hozzánk bizalommal: infokukacrallyeevkonyv.hu