Tartalom
Címkék
Közreműködők

Karácsonyi ajándék könyv a hazai rali rajongóinak. Bizony, az 1997 óta megjelenő Rallye évkönyv sokaknak elmaradhatatlanul összefűződik a karácsonnyal, mert a rali bajnokság utolsó futama után elkészülő könyv évről-évre december elején jelenik meg. Sietnénk mi vele, de a Nyíregyháza Ralit és a hivatalos eredménytáblákat meg kell várnunk, hiszen milyen rali évkönyv lenne ez a bajnokság eredményei nélkül. 

Így vált a Rallye évkönyv jól bejáratott karácsonyi ajándék könyvvé, melyhez a leggyorsabb megrendelők ajándék falinaptárt kapnak. A rali évad látványos fotókon marad velük egész évben, de leginkább az ínséges január-április időszakban, mikor nincsenek még rali versenyek. 

A karácsonyi ajándék könyv kellemes órákat szerez az olvasóknak a téli időszakban, de legtöbben már a karácsonyfa alatt végeznek is a könyvvel. Rali versenybeszámolók, csapat információk, személyes élmények kerülnek a cikkekbe, melyeket a profi technikával készülő, többszörösen díjnyertes fotósgárda tesz feledhetetlenné. A rendeléskor kérjük, adjátok meg születési éveteket, nemeteket, ebből kirajzolódik, hogy sok hölgy választja könyvünket karácsonyi ajándékként. Azt is elárulják a megadott adatok, hogy a tizenévesektől a hatvanas-hetvenes korosztályig érdeklődnek a rali sport iránt, a rallye évkönyv iránt. Igazi öröm számunkra, mikor a törzsvásárlókról hallunk, arról az olvasótáborról, akik már 1997 óta velünk vannak. Bizony sokan vannak, akiknek az összes rallye évkönyv ott sorakozik a karácsonyi ajándék könyvek között. Vannak, akik 2-3 évig lelkesen követnek egy-egy rali versenyzőt, majd érdeklődésük, esetleg kedvesük megváltozik, így kikerülnek látókörünkből. Nekik még mást jelent a könyv, ez a közösség nem szippantja őket úgy magába, de a karácsonyi ajándékozás öröme, egy remekül megválasztott könyv ajándék velük marad.

Szóval 2019-ben is jelentkeztünk az évkönyvvel, amiből talán csak a benzingőz hiányzik, mert a képek, a sztorik minden mást visszaadnak e csodálatos rali sport 2019-es évéről.


feltöltés alatt